Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 27 2023

Intralot: Ποιος «σκουπίζει» στο 0,65 ευρώ

Η υψηλή συναλλακτική δραστηριότητα στη μετοχή (*) δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την επενδυτική κοινότητα και δη το πιο ριψοκίνδυνο κομμάτι της, αυτό που ανιχνεύει τις δυνητικές ευκαιρίες, τα πιθανά turn around stories, τα ενδεχόμενα στοιχήματα της «επόμενης ημέρας».

Μία από αυτές τις περιπτώσεις και η Intralot, με τους lovers vs haters της αλλά με σαφή προσανατολισμό της διοίκησης να την επαναφέρει στην επενδυσιμότητα.

Συγκεκριμένες-στοχευμένες οι ενέργειες, με τη Μαρία Μόσχου να τις αναλύει (31/8), στοχεύοντας σε αύξηση εσόδων, αναδιάρθρωση χρέους, με το βλέμμα (κυρίως) σε ΗΠΑ αλλά και Βραζιλία.

Θα τελεσφορήσει η προσπάθεια της διοίκησης; Μένει να φανεί, πλην όμως από συνεδρίαση σε συνεδρίαση, από εβδομάδα σε εβδομάδα, πληθαίνουν οι αισιοδοξούντες. Μάλιστα από συνεδρίαση σε συνεδρίαση γίνεται όλο και πιο διακριτή η σταθεροποίηση της μετοχής σε περιοχή/εύρος διακύμανσης με επίκεντρο το 0,65 ευρώ. Η σημερινή αναφορά μας οφείλεται στο γεγονός πως στη χθεσινή συνεδρίαση «άλλαξαν χέρια» 1,57 εκατ.,
η μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα για το 2023. Το αν σημαίνει κάτι ή όχι, θέμα ημερών...

(*) στην κατηγορία επιτήρησης, με δύο διαστήματα διαπραγμάτευσης. Ειδικά στη χθεσινή συνεδρίαση, όπως παρατήρησε ο EYTYXIOS: «... καλά τι παίζεται στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ, στην πρώτη δημοπρασία την έριξαν με 30.000 κομμάτια 3,88% στο 0,62 και τώρα στη δεύτερη δημοπρασία ανέβηκε 0,78% στο 0,65 με 1.570.000 κομμάτια και ανεκτέλεστα 125.000...».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v