Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 9 2024

HO.RE.CA.: Το κορυφαίο εκθεσιακό event

Με τα εχέγγυα της επιτυχούς διοργάνωσης του 2023, η φετινή HO.RE.CA. αναμένεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο της ως του κορυφαίου εκθεσιακού event για τον Τουρισμό & τη Μαζική Εστίαση.

Περισσότεροι από 500 εκθέτες θα συναντηθούν με πάνω από 70.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ενώ τα τέσσερα stages (Gastronomy Lab, Beer & Spirits Show, Coffee Events, HORECA Business Lab) θα φιλοξενήσουν πάνω από 100 ομιλητές και chefs σε 140 ώρες workshops & live cooking shows.

Η έκθεση HO.RE.CA. κάθε φορά συγκεντρώνει ως εκθέτες τις εταιρείες leader της αγοράς, που παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και high-end λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοικονόμηση ενέργειας, τροφοδοσία, εξοπλισμό και την ψηφιακή αναβάθμιση των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Σύμφωνα με τον Στράτο Αποστολάκο, Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ της Forum S.A, για την HORECA 2024, μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών με αποτύπωμα σε έναν τομέα της οικονομίας που εισφέρει σχεδόν το 1/4 του ΑΕΠ, δεσμεύτηκε όλη η μεικτή στεγασμένη επιφάνεια του Μetropolitan Expo, 50.000 τ.μ., με 500 μοναδιαίους τιμολογούμενους εκθέτες, με περίπτερα επιφάνειας 26.000 τ.μ.

Aπό 9 έως 12 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo.

(*) από τις λίγες φορές που ο ΕΚΗ... εκφεύγει τόσο από τα αμιγώς επενδυτικά/επιχειρηματικά. Ομως, είναι η συμμετοχή του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος τέτοια και η δυναμική που αναπτύσσεται προκειμένου το 2024 να αποτελέσει τη χρονιά των ρεκόρ, που δικαιολογείται η παρέκκλιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v