Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 25 2024

Νέα υψηλά: Μετά την Titan, Motor Oil και Jumbo

Σε νέα υψηλά (16ετίας plus) η μετοχή του ομίλου TITAN Cement International, έως τα 28,70 ευρώ. Τιμή που προσαρμοσμένη σε σχέση με την εισαγωγή/διαπραγμάτευση (23 Ιουλίου 2019) στα Euronext (Βρυξέλλες, Παρίσι) είναι ιστορικά υψηλή.

Με τη χρηματιστηριακή αξία -πλέον- στα 2,208 δισ. ευρώ. Προς επαναφορά στον MSCI Greece Standard ο όμιλος, με «όχημα» τη θυγατρική ΤΙΤΑΝ America -στις ΗΠΑ.

Με μεταβολή 31,47% από την αρχή του έτους, απόρροια σημαντικών εισροών (κυρίως) ξένων κεφαλαίων, μέρος των οποίων -κυρίως υπεραξιών- μετακυλίεται σε συγκεκριμένους ομίλους με υγιή οικονομική θέση και προοπτικές.

Διακριτή η εισροή ρευστότητας στη μετοχή της Motor Oil, έως τα 27,40 εχθές -με ιστορικό υψηλό στα 28 ευρώ- και Jumbo έως τα 28,64 -με ιστορικό υψηλό στα 29,20 ευρώ.

Θα ακολουθήσουν Motοr Οil, Jumbo την πορεία του ομίλου ΤΙΤΑΝ Cement International, με την καταγραφή νέων ιστορικά υψηλών τιμών;

Θέμα χρονισμού και συγκυρίας, σύμφωνα με διορατικούς διαχειριστές. Στα 3,861 δισ. ευρώ η αποτίμηση της Jumbo, στα 3,022 δισ. της Motοr Οil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v