Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 1 2008

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…

Έγραφε ο epitiroumenos και το μεταφέρουμε σήμερα: "Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε το τρελό ράλι στα λαναρόχαρτα και δεν ξέρουμε αν πρέπει να αποδοθεί κάπου. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι εργαζόμενοι κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί στο ότι δεν εργάζονται, άρα η εταιρία δεν παράγει.

Ο κανονισμός του Χ.Α. τι λέει σε κάθε περίπτωση που μία εταιρία έχει οικονομικό πρόβλημα; H Hitech γιατί είχε ανασταλεί; Δεν πρέπει κάποιος να στείλει κάποιο ερώτημα στην εταιρία; Αν δεν είναι απαραίτητο, γιατί η Lannet λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι εκτός; Ας την βάλουν και αυτή μέσα, να αρχίσει τα πλαφόν" .

Από την πλευρά της, η στήλη θα μεταφέρει την παρατήρηση ενός άλλου φίλου που επισημαίνει ότι μετά το… ράλι της απελπισίας η αποτίμηση της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας διαμορφώνεται στα 16,13 εκατ. ευρώ. Δηλαδή υψηλότερα από τα 14,65 εκατ. ευρώ της Ελληνικής Υφαντουργίας.

Θα πείτε, βέβαια, πως η προσωρινή αναστολή των μετοχών της Lannet προχώρησε έπειτα από σχετικό αίτημα της ίδιας της εταιρίας. Ορθά, αλλά…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v