Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 10 2009

Μπαλάκι το θέμα του Βοτανικού

Βγήκαν τα μαχαίρια για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η πράσινη ΠΑΕ επέρριψε ευθύνες στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στον δήμο Αθηναίων για τη μη έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου και η απάντηση του Γ. Σουφλιά ήταν άμεση.

Ο υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση, όπου δηλώνεται πως δεν είναι πλήρης ο φάκελος για να εκδοθεί η άδεια και ότι έχει ενημερώσει σχετικά εδώ και δύο εβδομάδες την ΠΑΕ και τον δήμο.

Εμείς, ως οπαδοί, δεν γνωρίζουμε και πολλά από το παρασκήνιο που προφανώς εξυφαίνεται εδώ και μήνες μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως το "τριφύλλι" άγεται και φέρεται από τις πολιτικές σκοπιμότητες ορισμένων κυβερνητικών παραγόντων.

Ξέρουμε πως για συμφωνία ακούμε και συμφωνία δεν βλέπουμε και ότι ο ΥΠΕΧΩΔΕ κάθε τρεις και λίγο επικαλείται λόγους και προφάσεις διάφορες για να… παλινωδεί και η όποια απόφαση μετατίθεται σε όλο και ευθετότερο χρόνο. Κατά την ταπεινή οπαδική εκτίμησή μας, ο υπουργός εμπλέκει πλέον σε προεκλογικές σκοπιμότητες το θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, βρίσκοντας νέες προφάσεις να επικαλεστεί προκειμένου να περιπλέξει εκ νέου την υπόθεση.

Επειδή η προεκλογική περίοδος προσφέρεται, καλό θα ήταν, για εμάς τους οπαδούς του βάζελου, οι δύο βασικοί μονομάχοι να κ λ η θ ο ύ ν  να λάβουν ξεκάθαρη και χωρίς…περιστροφές θέση σε όσα θέματα καθυστερούν τη γνωμοδότηση και την έγκριση της οικοδομικής άδειας. Ως οπαδός βλέπω πως η διοίκηση της ομάδας μου προσπαθεί ακολουθώντας τον τύπο και την ουσία της διαδικασίας να κάνει μία αθλητική και βεβαίως επιχειρηματική κίνηση-επένδυση σε μία υποβαθμισμένη περιοχή.

Θυμάμαι επίσης πως για παράδειγμα ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός (ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με άλλους κυβερνητικούς κ. Κακλαμάνη, κ. Μπακογιάννη κ.ά.) δεν είχε δώσει π ε ι σ τ ι κ έ ς εξηγήσεις, όταν αναφερόταν από τη Χαρά Τζαναβάρα ("Ελευθεροτυπία") ως… παράτυπος στο γνωστό ζήτημα της άδειας του εξοχικού του.

Νισάφι πια με τους πομφόλυγες και την αμετροέπεια πολιτικών και… πολιτικάντηδων σε βάρος του ιστορικού Παναθηναϊκού. Στο κάτω-κάτω ο ΠΑΟ προϋπήρχε ως ιδέα όλων αυτών, που εδώ και μήνες παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v