Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 7 2009

Σενάρια για τις επόμενες συνεδριάσεις…

"Τίποτε δεν έχει χαθεί, τίποτε δεν έχει κερδηθεί ακόμη" για την υπόθεση ακόμη μίας πιθανής αντίδρασης των αγορών, του Χ.Α. μέχρι το "κλείσιμο βιβλίων" από την πλειονότητα των ξένων οίκων.

Εκτίμηση παραγόντων της αγοράς, που "βλέπουν" οι μεν… μισογεμάτο, οι δε…μισοάδειο το ποτήρι για τις συνεδριάσεις που απομένουν μέχρι και την 30ή Δεκεμβρίου.

Σε υψηλό βαθμό εξαρτώμενη από την πορεία των ξένων αγορών η ελληνική, θα κινηθεί ανάλογα με τη φορά της Wall και των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Πού αποσκοπούν οι αγοραστές από τα χαμηλά στα τέλη Νοεμβρίου και αυτοί που απορρόφησαν την προσφορά στη δύσκολη συνεδρίαση της Πέμπτης και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή την αμέσως επόμενη; Μπορεί το "γύρισμα" της 4/12 (από τις 2.298 έως τις 2.383 μονάδες για τον Γενικό Δείκτη) να σώσει την… παρτίδα, όταν ο Γ.Δ. έχει γράψει πυθμένα στις 2.164 μονάδες (27/11).

Στην τεχνική προσέγγιση και στο διάγραμμα του Γενικού Δείκτη (ευχαριστούμε τον φίλο Βασίλη Γεώργα για την υποστήριξη) απεικονίζονται τα σενάρια για τις επόμενες συνεδριάσεις…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v