Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 6 2010

ΠΑΣΟΚ:… Καταιγίδας προοίμιον

Σημειώσεις στο περιθώριο, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ντρέπονται να αντικρίσουν τους ψηφοφόρους τους, αλλά δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση με αρνητική ψήφο στο ασφαλιστικό, έχουν τη δυνατότητα μιας έντιμης επιλογής.

Της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα… Εξάλλου οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ το έχουν εγκαταλείψει ήδη (βάσει των δημοσκοπήσεων χάνει 20 ποσοστιαίες μονάδες σε εννέα μήνες)…

Ο Ρέππας υπερασπίστηκε το -συκοφαντημένο από το κόμμα του- αυτονόητο, η εξυγίανση του δημόσιου τομέα δεν παραπέμπει απαραίτητα στο ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και στις ιδιωτικοποιήσεις.

Και η ευθεία βολή εναντίον του Παπακωνσταντίνου (αλλά και εναντίον του πρωθυπουργικού γραφείου), καθώς και η αιχμή για την ανίατη πληγή της φοροδιαφυγής επιβεβαιώνουν το προφανές, πληθαίνουν τα ρωγμώδη κατάγματα στο κυβερνών κόμμα.

Και αυξάνονται τα εσωτερικά Ρίχτερ σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν να καταγραφούν συνένοχοι στο έγκλημα...

Από την καθημερινή στήλη του Γιάννη Τριάντη… ο Τύπος των ήλων (από την "Ελευθεροτυπία" της 6ης/7) όπου αναπαράγεται και μία εξαιρετική προσέγγιση του Γιώργου Δελαστίκ (από το "Έθνος") για… την κρίση που γεννά νέους εκατομμυριούχους.

Σ.σ . Αλήθεια, οι τελευταίες συζητήσεις των ιθυνόντων της Deutsche Telekom με την ελληνική πλευρά για τη διάδοχη κατάσταση στον ΟΤΕ μήπως επιβεβαιώνουν ποιος έχει το "πάνω χέρι" (και) στον Οργανισμό; Και το πόσο αδύναμη είναι η διαπραγματευτική θέση της ελληνικής πλευράς (και) σε αυτό το θέμα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v