Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 21 2011

Ψάχνοντας τον... τορναδόρο Νο2

Είχαμε υποσχεθεί, στις 19/4, πως με τεχνικού χαρακτήρα θέματα θα ασχολούμασταν μέχρι και τη συνεδρίαση της Μεγάλης Πέμπτης.

Ωστόσο, ύστερα από όσα προέκυψαν στη χθεσινή συνεδρίαση (20/4), με τα… επιεικώς απαράδεκτα και… πονηρά, όπως εκ του αποτελέσματος φάνηκε, θα πρέπει να προσαρμόσουμε ανάλογα τη σημερινή αναφορά μας.

Θεωρούμε βέβαιο πως όλοι οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι, από τον υπουργό Οικονομικών μέχρι και τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου, τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, θα εντείνουν τις προσπάθειές τους και θα επιμείνουν προκειμένου να διαλευκανθεί το περιβόητο… στήσιμο της Μεγάλης Τετάρτης.

Πρωτοφανές στα χρονικά (και) του Χ.Α. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως όλοι τους θα πράξουν τα δέοντα ώστε η ευρύτερη επενδυτική κοινότητα, οι μέτοχοι των τραπεζών, οι μικροδιάφοροι αλλά και οι φορολογούμενοι πολίτες αυτής της Πολιτείας να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

Όμως, παράλληλα, και από σήμερα, η στήλη ανοίγει έναν σχετικό φάκελο ώστε αφενός να παρακολουθούμε την πρόοδο των ερευνών, αφετέρου να μπορεί ο κάθε φίλος και επισκέπτης να συνεισφέρει τα δικά του στοιχεία, πληροφορίες και εκτιμήσεις.

Επίσης, ανοίγουμε τον Εκηβόλο σε όποια αρχή, αρμόδιο και υπεύθυνο θα ήθελε να παρέμβει, να συμπληρώσει ή και να διορθώσει δικές μας αστοχίες.

Σημείωση: Όλα αυτά με την καλή πίστη, που λένε. Και ευελπιστούμε πως αυτήν τη φορά δεν θα καταλήξουμε (όπως στην περίπτωση της επικείμενης…χρεοκοπίας -για τις 25/3-, το δήθεν… κραχ των τραπεζών) σε κάποιον περίφημο… τορναδόρο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v