Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 7 2011

«Σύμμαχοι-φίλοι» - τοκογλύφοι

Επιτόκια έως 8% σε ενδεχόμενο roll over μόνο εξοργιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν και όποιοι συναινέσουν υπογράφουν τη θανατική καταδίκη της χώρας, αναλαμβάνοντας την ιστορική ευθύνη για τις πράξεις τους.

Στο προφανές αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, απηχώντας τη γενικότερη αίσθηση που έχει διαμορφωθεί εντός και εκτός συνόρων.

Εμείς θα συμπληρώναμε με τις τελευταίες προσεγγίσεις του Wolfgang Munchau (επιμένουμε στον 47χρονο οικονομολόγο - αρθρογράφο, καθώς φαίνεται να εκφράζει μία μειοψηφική -ακόμη- ενισχυόμενη σχολή σκέψης και μεταξύ γερμανόφωνων), ενώ δεν περνά απαρατήρητη η εγκωμιαστική αναφορά της "Wall Street Journal" στις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά και στις ευθύτατες βολές κατά της υπερφορολόγησης και της γενικότερης ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, η θέση αυτή της "WSJ" σημαίνει αρκετά (πολλά για άλλους…), με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις αναπόφευκτες πολιτικές εξελίξεις.

Όσον αφορά στις συνέπειες της ύφεσης, πράγματι αναδεικνύονται αλήθειες από την προσέγγιση του ramon feiza στον Εκηβόλο της Τρίτης 5/7.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v