Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 21 2011

Από ψέμα σε ψέμα ο αμετροεπής Βενιζέλος…

Ψευδόμενος συλλαμβάνεται για ακόμα μία φορά(*) ο αντιπρόεδρος α΄ της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Αυτό προκύπτει μετά τη δημοσιοποίηση της περίφημης επιστολής του προς την επικεφαλής του ΔΝΤ, όπου εμβρόντητοι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν πως ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορά γινόταν περί κλαδικών συμβάσεων και συντάξεων.

«Δανειζόμαστε» από το www.olympia.gr το απαραίτητο υλικό (σχετικές επιστολές των Γ. Παπανδρέου και Ευάγγ. Βενιζέλου) για να έχουν αναλυτικότατη ενημέρωση οι φίλοι μας για όσα δεσμεύθηκαν οι δύο πολιτικοί, κυρίως όμως για όσα αναφέρονταν από την πλευρά του υπουργού Οικονομικών.

Ο ίδιος, όμως, στήριξε το κυριότερο μέρος του… εκβιασμού του ακριβώς σε αυτό το ζήτημα, χωρίς να έχει γνωστοποιήσει εκ των προτέρων το περιεχόμενο της επιστολής του, καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα αναδεικνυόταν το μέγεθος της εξαπάτησης. Και προφανώς δεν απασχολεί τον κόσμο και την κοινωνία τόσο το γεγονός ότι ο αμετροεπής αντιπρόεδρος α΄ εκβιαστικά, διλημματικά και απροσχημάτιστα κορόιδεψε τους ίδιους τους συναδέλφους του (ας πρόσεχαν…), αλλά ο εμπαιγμός μιας ολόκληρης κοινωνίας.

(*)…Δεν έχει στεγνώσει ακόμη το… μελάνι (που λένε) από τους λεονταρισμούς του σχετικά με τη συμφωνημένη (τάχα) αποχώρηση των εκπροσώπων της τρόικας, που όπως αποδείχτηκε, με επώδυνο μάλιστα τρόπο, μόνο… προγραμματισμένη δεν ήταν. Για να μην ανατρέξουμε μόλις 2 - 3 μήνες νωρίτερα, όταν διαβεβαίωνε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση να «χρησιμοποιηθεί» η ΔΕΗ για την είσπραξη νέων ειδικών τελών και χαρατσιών. Για να μη θυμηθούμε… διαβεβαιώσεις του για τους μεγάλους φοροφυγάδες και για τον έλεγχο όσων έχουν καταθέσεις ή έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v