Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 17 2012

"Κατεβάζει ρολά" το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι τις εκλογές

Την αποχή από τη λήψη κάθε απόφασης, οι οποίες θα είναι δεσμευτικές για το μέλλον, αποφάσισε χθες ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ το Δ.Σ. του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Σε σχετικό θέμα του Euro2day διαβάζουμε πως η απόφαση ελήφθη παρά την προσπάθεια του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου να βρεθεί τρόπος συνέχισης της λήψης αποφάσεων για τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος, που είναι απλώς προπαρασκευαστικές πράξεις.

Τόσος χρόνος, τόσες προσδοκίες, τόσα σχέδια -όλα επί χάρτου προσώρας- από την πλευρά των αρμοδίων. Αλλά με εμφανές το χαμήλωμα των τόνων εάν ανατρέξουμε στις προ έτους (αρχές Μαΐου) μεγαλοστομίες των Χ. Παμπούκη και Γ. Παπακωνσταντίνου με αφορμή την απόσυρση του αραβικού ενδιαφέροντος.

Από την αμετροέπεια του κοντινού παρελθόντος, τα φαραωνικά σχέδια και τις γυαλιστερές μακέτες των πρωθυπουργικών φίλων και τις στρατιές (έμμισθων) συμβούλων στο δεινό σήμερα. Με πελιδνό το όποιο αποτέλεσμα...


(*)Για τα έργα και τις ημέρες του πρώην «τσάρου», τις πομφόλυγές του και το χωρίς μέτρο ξερόλικο τότε ύφος του δεν έχω να πω το παραμικρό. Αλλά ενθυμούμαι πολύ καλά την περίοδο της παντοκρατορίας του ποιοι ελάχιστοι στάθηκαν στο πλάι μας και πόσοι (η πλειονότητα) αποτέλεσαν την αυλή του. Οι περισσότεροι πλέον στην αυλή άλλων ηγεμόνων και οσφυοκάμπτες κατά συνείδηση...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v