Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2012

Εστιάζοντας βραχυπρόθεσμα σε FTSE 20 και Εθνική

Ανοδικά ξεκίνησε η συνεδρίαση, με τον Γενικό Δείκτη να περνά τις 610 μονάδες και τον FTSE 20 όλο και κοντύτερα στην ευρύτερη περιοχή των 240-250 μονάδων. Με τον τραπεζικό κλάδο να συνεχίζει και την τριάδα Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Eurobank έως το 1,65, 1,47 και 0,842 ευρώ αντίστοιχα.

Με καθαρά βραχυπρόθεσμη λογική (με ορίζοντα τη συνεδρίαση της Παρασκευής, οπότε και ολοκληρώνεται το εκλογικό ποντάρισμα - ξεκίνησε από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και εντάθηκε στο διήμερο 14-15/6), ανεβάζουμε άλλα δύο επικαιροποιημένα διαγράμματα-οδηγούς κυρίως για όσους κινούνται από συνεδρίαση σε συνεδρίαση.

Κατ' αρχάς, το διάγραμμα του 20άρη (από τα στοιχεία της eZMarket), καθώς ο δείκτης προσπαθεί να εξέλθει από το κανάλι 415 (η προτελευταία συνεδρίαση εξελίχθηκε ολόκληρη μέσα σε αυτό). Στο διάγραμμα φαίνεται η κρίσιμη ζώνη που σηματοδοτείται από τα όρια των 210 και 242 μονάδων.

Παράλληλα, παρακολουθούμε το διάγραμμα και της Εθνικής (σ.σ. η τρέχουσα αποτίμησή της περνά ξανά το 1,5 δισ. ευρώ). Η EZMarket σημειώνει πως δεν έχει φτάσει στην περιοχή-στόχο, ωστόσο βρίσκεται πλέον πάνω από τα προηγούμενα χαμηλά της. Εφόσον παραμείνει υψηλότερα αυτής της περιοχής, τότε η αντίδραση μπορεί να έχει συνέχεια μέχρι τη ζώνη του 1,90 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v