Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 22 2012

Και έψαχναν τρεις μέρες…

Οποία έκπληξις με τον διορισμό του Γιώργου Βερνίκου στη θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Και έρχονται στο σχετικό θέμα του euro2day λεπτομέρειες για να μην ξεχνούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι. Προπάντων το τελευταίο. Να μαθαίνουν οι νέοι, καθότι σε αυτόν τον τόπο πρέπει να υπάρχει συνέχεια. Και γι' αυτό φαίνεται να μεριμνά -εν προκειμένω- ο Ευ. Βενιζέλος, ο αναμορφωτής της οικονομίας και πληθωρικός πολιτικός του... νεωτερισμού.

Μάλιστα, στην επισυναπτόμενη επιστολή του ΣΕΔ (11/12/2009) μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Το ατυχές γεγονός της μετάλλαξης στα μέσα του 2004, μιας υγιούς επιχείρησης ναυτιλιακού τουρισμού σε υπερχρεωμένο εκκοκκιστήριο με αποτίμηση περίπου 50 εκατ. ευρώ και χρέη άνω των 70 εκατ. ευρώ στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, οι αναστολές διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας στις αρχές του 2005 και του 2006 και τέλος η διαγραφή της στα τέλη του 2007 είναι δυστυχώς μια σκληρή πραγματικότητα, με τραγικές οικονομικές συνέπειες για τους Ιδιώτες Επενδυτές, που εκπροσωπεί ο ΣΕΔ".

Εάν κρίνουμε από τα σχόλια και τη συμμετοχή αναγνωστών, επενδυτών και φίλων του euro2day στο θέμα, που έχει ανέβει από νωρίς, καταλαβαίνουμε πως η νέα κυβέρνηση πιστώνεται μία διορατική ενέργεια. Η οποία φαίνεται πως ζυμωνόταν 3 μέρες.

Έξοχα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v