Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 28 2013

Δεν… ξεπλένονται με ένα mea culpa

Mea Culpa χαρακτήρισε τις επίμονες (εμμονικές θα λέγαμε...) «προβλέψεις» του για το ενδεχόμενο ενός Grexit ο «πολύς» Νουριέλ Ρουμπινί.

Περισσότερα αναφέρονται στο σχετικό θέμα του euro2day, αλλά το ερώτημα που προκύπτει σε αυτόν τον καθημαγμένο τόπο είναι κατά πόσον αρκεί η απλή αναγνώριση λάθους και η συγγνώμη του... κάθε Ρουμπινί.

Γιατί είναι πλέον κοινή συνείδηση της πλειονότητας όσων επιβαρύνονται με τους επαχθέστατους όρους της ασκούμενης πολιτικής.

Και ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως όσα λένε το ΔΝΤ και ο Ρουμπινί για «λάθος» είναι για αφελείς.

Ενδεικτικά όσα καταμαρτυρά ο Κώστας Ροδινός (στο άρθρο του στο antinews), μεταξύ άλλων:

«... -Ο μέγας προφήτης Ρουμπινί, συντετριμμένος, ομολογεί, επίσης, ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Το ότι κάποιοι κερδοσκόπησαν σε βάρος της χώρας μας με βάση τις προβλέψεις του είναι... ήσσονος σημασίας!
Το ότι ο πολύς Ρουμπινί ήταν συνομιλητής του πρωθυπουργού που μας έβαλε στο μνημόνιο δεν φαίνεται, επίσης, να έχει καμιά σημασία;
Με την άσκηση ποινικής διώξεως εναντίον του προέδρου της Στατιστικής Αρχής επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν, τουλάχιστον, ενδείξεις πως κάποια λαθροχειρία έγινε κατά τον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009
».

σ.σ.: Τουλάχιστον να μη μας περνά και για μ@λ@κες όλος αυτός ο εσμός «συμβούλων», «ειδικών», «μεγαλόσχημων», «πρωθυπουργικών φίλων» κ.ά.
Τουλάχιστον...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v