Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 7 2013

ΜΙΑ ΧΑΡΑ (για την Αγκυρα) το ταξίδι Σαμαρά

Τουρκική «δικαιοδοσία» το Καστελόριζο, σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα της Άγκυρας. Διαφωτιστικότατο το θέμα της Νεφέλης Τζανετάκου (στην Ελευθεροτυπία της 6ης/3) κι ο σχετικός πίνακας «δεσμευμένων προς έρευνα περιοχών» από την ΤΡΑΟ δεν αφήνει ούτε... ίχνος παρερμηνείας ούτε από τον πιο καλόπιστο σύμβουλο των Σαμαρά - Αβραμόπουλου.

Και όποιος τρέφει ακόμη ψευδαισθήσεις, ας συνεκτιμήσει τις κινήσεις των Τιράνων κυρίως όμως του Καΐρου. Μια ματιά στο σχετικό θέμα... Κινήσεις στην Αίγυπτο για ακύρωση της κυπριακής ΑΟΖ. Ειδικότερα στον επίλογο του θέματος, πως... το νομοσχέδιο του βουλευτή Καντέρ προνοεί για την οριοθέτηση νέων συνόρων που περιβάλλουν την οικονομική ζώνη, με την Τουρκία να παρίσταται ως τρίτο μέρος.

σ.σ.: Ευελπιστώ να μη χαρακτηριστώ με περισσή ευκολία «πατριδοκάπηλος» ή «συνωμοσιολόγος» από τους αρκετούς αντίθετους φίλους της στήλης.

Εν πάση περιπτώσει, για τον Alvin Lee -και τους 10 Years After- έλεγα να ασχοληθώ σήμερα, αλλά... μεστή η αναφορά του euro2day (από το www. real.gr). Τραγουδάρες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v