Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά σε 2 χρόνια έσπασε το φράγμα των $19.000 το bitcoin

Με άνοδο 4,8% το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως βρίσκεται στις 19.225 δολάρια, πλησιάζοντας το ιστορικό ρεκόρ που είχε φτάσει τον Δεκέμβριο του 2017, των $19.666.

Πρώτη φορά σε 2 χρόνια έσπασε το φράγμα των $19.000 το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Επεκτείνει τα κέρδη του το bitcoin την Τρίτη, καθώς ξεπέρασε τις 19.000 δολάρια για πρώτη φορά τα τελευταία 2 χρόνια, την ώρα που η  αποδοχή του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως αυξάνεται.

Η τιμή του bitcoin παίρνει ώθηση και από το γεγονός ότι η Paypal επιτρέπει σε κατόχους λογαριασμού PayPal των ΗΠΑ να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin. Επίσης, από τις αρχές του 2021, θα μπορούν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να κάνουν αγορές από τις εμπορικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο δίκτυό της, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες. 

Στήριξη στο κρυπτονόμισμα δίνουν και οι κεντρικές τράπεζες, οι οποίες εξετάζουν την εισαγωγή ψηφιακών νομισμάτων.

Οπως μεταδίδει το Reuters, με άνοδο 4,8%, το bitcoin βρίσκεται στις 19.225 δολάρια, πλησιάζοντας το ιστορικό ρεκόρ που είχε φτάσει τον Δεκέμβριο του 2017, των $19.666. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v