Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον Ιανουάριο το πολυαναμενόμενο Libra του Facebook

Σε πιο περιορισμένη μορφή υλοποιούνται τα σχέδια της Libra Association. Θα λανσάρει μόνο ένα νόμισμα που η ισοτιμία του θα συνδέεται με το δολάριο, σε αναλογία ένα προς ένα.

Τον Ιανουάριο το πολυαναμενόμενο Libra του Facebook

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To ψηφιακό νόμισμα Libra του Facebook θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον πρώτο μήνα του 2021,  
αλλά σε ακόμη πιο περιορισμένη μορφή, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Financial Times, που επικαλείται τρία άτομα που συμμετέχουν στο πρότζεκτ.

Παρά τα προηγούμενα σχέδια για δημιουργία ψηφιακών εκδόσεων διαφόρων νομισμάτων, καθώς και ενός σύνθετου (composite) όλων των νομισμάτων της, η Libra Association θα λανσάρει μόνο ένα νόμισμα που η ισοτιμία του θα συνδέεται με το δολάριο, σε αναλογία ένα προς ένα, αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει ότι θα εισαχθούν άλλα νομίσματα αργότερα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v