Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα του $1 τρισ. η κεφαλαιοποίηση των crypto

Νέο ρεκόρ για το bitcoin, ξεπέρασε τις 37.700 δολάρια την Πέμπτη. Αντιπροσωπεύει τα δύο τρίτα της συνολικής κεφαλαιοποίησης των κρυπτονομισμάτων. Πού αποδίδεται το νέο ράλι.

Για πρώτη φορά έσπασε το φράγμα του $1 τρισ. η κεφαλαιοποίηση των crypto

Για πρώτη φορά ξεπέρασε το 1 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση όλων των ψηφιακών νομισμάτων την Πέμπτη, εν μέσω φρενίτιδας και ράλι του bitcoin.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα κρυπτονομίσματα έσπασαν το ορόσημο μετά την πενταπλάσια άνοδο της κεφαλαιοποίησής τους την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της GoinGecko.

Σύμφωνα με το CNBC, το bitcoin με νέο ράλι (5%) ξεπέρασε τις 37.700 δολάρια την Πέμπτη, φτάνοντας στις $37.739,08 που είναι και νέο ιστορικό υψηλό, κατά τις 1:44 μ.μ. ώρα Σιγκαπούρης. Υπενθυμίζεται ότι έχει τετραπλασιαστεί το προηγούμενο έτος, ενώ αντιπροσωπεύει περίπου τα δύο τρίτα της κεφαλαιοποίησης των κρυπτονομισμάτων. Ακολουθεί το Ether, περίπου στο 14%, με την αξία του να έχει αυξηθεί κατά 62% φέτος.

Ορισμένοι traders επισήμαναν ότι η μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών bitcoin της JPMorgan για 146.000 δολάρια πιθανότατα πυροδότησε το ράλι. Αλλοι δήλωσαν ότι το κλίμα ενισχύθηκε από ρυθμιστικό update των ΗΠΑ, που επιτρέπει σε μία κατηγορία λιγότερο ευμετάβλητων νομισμάτων να χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για πληρωμές.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v