Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 7,4% για το bitcoin, «προσγείωση» κάτω από τις $33.000

Η υψηλότερη αξία του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος παγκοσμίως καταγράφηκε στις 8 Ιανουαρίου, όταν το κρυπτονόμισμα έφτασε στις 42.000 δολάρια.

Βουτιά 7,4% για το bitcoin, «προσγείωση» κάτω από τις $33.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κατά 7,4% υποχωρεί το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου, το bitcoin, την Πέμπτη. «Προσγειώνεται» κάτω από τις 33.000 δολάρια, καθώς το sell-off που ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου συνεχίζει να ανησυχεί τους επενδυτές.

Η υψηλότερη αξία του καταγράφηκε στις 8 Ιανουαρίου, όταν το κρυπτονόμισμα έφτασε στις 42.000 δολάρια. Η δημοτικότητά του παραμένει υψηλή, καθώς η BlackRock πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει τα futures του bitcoin σε δύο επενδυτικά fund της.

Στις σημερινές συναλλαγές, το bitcoin χάνει 7,4% και φτάνει στις 32.873 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v