Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις $50.000 το bitcoin, στήριξη από τη Square

Η εταιρεία πληρωμών που διευθύνεται από τον συνιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, ενημέρωσε ότι έχει επενδύσει ακόμη 170 εκατ. δολάρια στο κρυπτονόμισμα, οδηγώντας το bitcoin σε κέρδη 7,9%.

Πάνω από τις $50.000 το bitcoin, στήριξη από τη Square

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από τις 50.000 δολάρια σταθεροποιείται το bitcoin, αφότου έγινε γνωστό ότι η Square, η επιχείρηση πληρωμών που διευθύνεται από τον συνιδρυτή του Twitter Jack Dorsey, έχει επενδύσει ακόμη 170 εκατ. δολάρια στο κρυπτονόμισμα.

Η Square ενημέρωσε στα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου την Τρίτη ότι έχει αγοράσει 3.318 bitcoin έναντι 170 εκατ. δολαρίων. Η επένδυση έρχεται μετά την αγορά bitcoin ύψους 50 εκατ. δολαρίων τον περασμένο Οκτώβριο. Πλέον η Square έχει το 5% των συνολικών επενδύσεών της σε bitcoin.

To bitcoin με κέρδη 7,9% φτάνει στις 50.964 δολάρια, σύμφωνα με το coinbase.

«Η Square πιστεύει ότι το κρυπτονόμισμα είναι ένα μέσο οικονομικής ενδυνάμωσης, παρέχει έναν τρόπο για τα άτομα να συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα και να εξασφαλίζουν το δικό τους οικονομικό μέλλον», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Τα νέα βοήθησαν να σταθεροποιηθεί η τιμή του bitcoin και να αντιστραφούν οι προηγούμενες απώλειες. Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως έχανε πάνω από 10% νωρίτερα την Τρίτη, οδηγώντας σε ευρύτερο sell off στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Στο χειρότερο σημείο του έφτασε στις 45.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v