Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτόξευση 30% για το Dogecoin μετά το tweet του Μασκ για το... φεγγάρι

«H SpaceX θα στείλει πραγματικά και στην κυριολεξία το Dogecoin στο φεγγάρι», έγραψε ο επικεφαλής της Tesla, στέλνοντας το δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα σε άλμα μετά από δύο μέρες απωλειών.

Εκτόξευση 30% για το Dogecoin μετά το tweet του Μασκ για το... φεγγάρι

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ανοδο 30% σημειώνει το κρυπτονόμισμα Dogecoin την Πέμπτη, αφότου ο Ελον Μασκ, επικεφαλής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων Tesla έγραψε στο Twitter ότι η αεροδιαστημική εταιρεία του SρaceX θα στείλει το Dogecoin «κυριολεκτικά» στο φεγγάρι.

«H SρaceX θα στείλει πραγματικά και στην κυριολεξία το Dogecoin στο φεγγάρι», έγραψε ο Μασκ, στέλνοντας το δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα σε εκτόξευση μετά από δύο μέρες απωλειών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v