Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπασε ξανά το φράγμα των $60.000 το bitcoin

Eφτασε στις 61.222,22 δολάρια το Σάββατο, που ήταν και το πιο υψηλό σημείο σχεδόν του τελευταίου μήνα. Η τιμή του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος είναι 116% υψηλότερα από το χαμηλό έτους των $27.734 της 4ης Ιανουαρίου.

Εσπασε ξανά το φράγμα των $60.000 το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεπέρασε τις 60.000 δολάρια το bitcoin το Σάββατο, πλησιάζοντας το ρεκόρ του, ξεφεύγοντας από ένα στενό εύρος δύο εβδομάδων. Την κίνηση στηρίζουν οι ενδείξεις για ευρύτερη υιοθέτηση του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος παγκοσμίως αλλά και οι περιορισμένες προμήθειες του ψηφιακού νομίσματος.

Οπως μεταδίδει το Reuters, το Σάββατο έφτασε στις 61.222,22 δολάρια, που ήταν και το πιο υψηλό σημείο σχεδόν του τελευταίου μήνα. Ελαφρώς χαμηλότερα την Κυριακή, διαμορφώνεται στις $59.436,70.

Το bitcoin είναι 116% υψηλότερα από το χαμηλό έτους των $27.734 που βρισκόταν στις 4 Ιανουαρίου.

Ξεπέρασε για πρώτη φορά το όριο των $60.000 στις 13 Μαρτίου, χτυπώντας ρεκόρ στις $61.781,83 στην πλατφόρμα Bitstamp, αμέσως μετά την υπογραφή του Αμερικανού Προέδρου στο νομοσχέδιο για το πακέτο οικονομικής βοήθειας ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων.

«Με τους miners να μην πωλούν coins πρόσφατα, τα αποθέματα χτύπησαν χαμηλά πολλών ετών την ώρα που μία σειρά εταιρειών, funds, μεγάλων και μικρών επενδυτών συρρέουν στο bitcoin», δήλωσε ο Justin d'Anethan, διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Diginex στο Χονγκ Κονγκ.

Το bitcoin έχει κάνει άλμα φέτος, καθώς μεγάλες εταιρείες όπως η BNY Mellon, BlackRock, Mastercard, υποστηρίζουν τα κρυπτονομίσματα, ενώ επιχειρήσεις όπως η Tesla και η MicroStrategy επενδύουν σε αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v