Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασε και τις $63.000 το bitcoin, νέο ιστορικό ρεκόρ

Το κρυπτονόμισμα έχει κάνει άλμα φέτος, καθώς μεγάλες εταιρείες όπως η BNY Mellon, BlackRock, Mastercard, υποστηρίζουν τα ψηφιακά νομίσματα, ενώ επιχειρήσεις όπως η Tesla και η MicroStrategy επενδύουν σε αυτό.

Ξεπέρασε και τις $63.000 το bitcoin, νέο ιστορικό ρεκόρ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Νέο ιστορικό ρεκόρ χτυπάει την Τρίτη το bitcoin, καθώς ξεπέρασε και τις 62.000 δολάρια. Με άνοδο 4% φτάνει στις $63,262. Η κεφαλαιοποίησή του εκτιμάται ότι βρίσκεται στο 1,17 τρισ. δολάρια.

Tο κλίμα ενισχύεται και από την αισιοδοξία για το crypto και από την εισαγωγή του μεγαλύτερου αμερικανικού ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στο χρηματιστήριο. Το Coinbase εισάγεται στον Nasdaq στις 14 Απριλίου και είναι η πρώτη εισαγωγή εταιρείας κρυπτονομισμάτων αλλά και τεστ για την επενδυτική διάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πέρασε για πρώτη φορά το όριο των $60.000 στις 13 Μαρτίου, χτυπώντας ρεκόρ στις $61.781,83 στην πλατφόρμα Bitstamp, αμέσως μετά την υπογραφή του Αμερικανού προέδρου στο νομοσχέδιο για το πακέτο οικονομικής βοήθειας ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων.

Το bitcoin έχει κάνει άλμα φέτος, καθώς μεγάλες εταιρείες όπως οι BNY Mellon, BlackRock, Mastercard, υποστηρίζουν τα κρυπτονομίσματα, ενώ επιχειρήσεις όπως η Tesla και η MicroStrategy επενδύουν σε αυτό.

Πάνω από τις 2.000 δολάρια έφτασε το ethereum την Τρίτη, χτυπώντας νέο ιστορικό υψηλό, εν μέσω ράλι των κρυπτονομισμάτων. Με άλμα 3,3%, φτάνει στις 2.212 δολάρια.

To XRP κάνει άλμα 15,5%, στο $1,60, ενώ το litecoin με άνοδο 7,6% φτάνει στα $262.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v