Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάτω από τις $50.000 βυθίζεται το Βitcoin

(upd) Κατρακύλα πάνω από 10% για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, που κατηφορίζει τις τελευταίες 7 μέρες. Βουτιά 13% για το ethereum, 20% για το XRP. «Εξαϋλώθηκαν» πάνω από 260 δισ. δολάρια σε 24 ώρες από την αγορά crypto.

Κάτω από τις $50.000 βυθίζεται το Βitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Χαμηλότερα από το όριο των 50.000 δολαρίων περνάει το Βitcoin την Παρασκευή -υπενθυμίζεται ότι η πτώση του ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα ωστόσο, ευρύτερο sell off χτυπάει την αγορά κρυπτονομισμάτων, «εξαϋλώνοντας» πάνω από 260 δισ. δολάρια σε 24 ώρες, μετά τα νέα που θέλουν τον Αμερικανό πρόεδρο να εξετάζει αύξηση του φόρου κεφαλαιακών κερδών.

Ειδικότερα, ο φόρος θα αυξηθεί στο 39,6% για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 1 εκατ. δολάρια, έναντι 20% που ισχύει τώρα. 

Σε συνδυασμό με υφιστάμενο φόρο στο εισόδημα από επενδύσεις, αυτό σημαίνει ότι ο φόρος για τους επενδυτές μπορεί να ανέλθει έως και το 43,4%. Ο Μπάιντεν αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο φόρος θα μπορούσε να επηρεάσει τους επενδυτές που έχουν κρυπτονομίσματα, οι οποίοι υπόκεινται σε φόρο κεφαλαιακών κερδών εάν έχουν στην κατοχή τους τα ψηφιακά νομίσματα για περισσότερους από 12 μήνες.

Με πτώση 10%, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου προσγειώνεται στις 48.225 δολάρια, σύμφωνα με το Coindesk. To ethereum χάνει 13,3% και φτάνει στα $2.185,20, ενώ το XRP με απώλειες 20,38% βρίσκεται στο $1,04.

Σημειώνεται ότι o Dow Jones βούτηξε 400 μονάδες, μετά την είδηση για την πρόταση Μπάιντεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v