Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για πρώτη φορά ξεπέρασε τις $3.000 το Ethereum

Μειώνεται η κυριαρχία του Bitcoin στην κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως. Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα αντιπροσωπεύει πλέον το 46% της συνολικής αξίας των ψηφιακών νομισμάτων, από 70% στην αρχή της χρονιάς.

Για πρώτη φορά ξεπέρασε τις $3.000 το Ethereum

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Υποχωρεί η κυριαρχία του Bitcoin στην κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, καθώς ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, το Ether, ξεπέρασε το ορόσημο των 3.000 δολαρίων.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου, το Bitcoin, αντιπροσωπεύει πλέον το 46% της συνολικής κεφαλαιοποίησης κρύπτο των 2,3 τρισ. δολαρίων, σημειώνοντας πτώση από το σχεδόν 70% που αντιπροσώπευε στις αρχές της χρονιάς, σύμφωνα με την CoinGecko.

Το Bitcoin παραμένει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, αλλά η δυναμική άλλων ψηφιακών νομισμάτων προσελκύει αυξημένο ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει με το Ether, που βρίσκεται τη Δευτέρα πάνω από τις 3.000 δολάρια για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, με άνοδο 4,1% διαμορφώνεται στις $3.091,94. Παράλληλα, το Bitcoin με κέρδη 2% φτάνει στις 57.961,20 δολάρια.

Και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα κινούνται ανοδικά. Το XRP κατά 1,4%, στα $1,61, ενώ το Litecoin κατά 1,7%, στα $275,76.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v