O Elon Musk προσγείωσε την τιμή του Dogecoin

Από το ρεκόρ των 73 σεντς στα 51,4 σεντς υποχώρησε η τιμή του κρυπτονομίσματος. Η εμφάνιση του Elon Musk στο Saturday Night Live έπαιξε το ρόλο της.

O Elon Musk προσγείωσε την τιμή του Dogecoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

O Elon Musk τελικά έριξε το Dogecoin με την εμφάνισή του στην εκπομπή Saturday Night Live. Το τέταρτο μεγαλύτερο σε αξία κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση έφτασε στο ρεκόρ των 73 σεντς το Σάββατο, πριν αρχίσει την κατηφόρα. Υποχώρησε 29% τις τελευταίες 24 ώρες, γύρω στα 51,4 σεντς. Ο ιδρυτής της Tesla, δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε βάλει το… χέρι του στο ράλι με tweets την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

To Dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε ως αστείο το 2013 έχει ανέβει πάνω από 20.000% την περασμένη χρονιά. Ο Musk ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μαζί με τους Mark Cuban, Snoop Dogg και Gene Simmons. Οπαδοί του κρυπτονομίσματος ανά τον κόσμο είχαν οργανώσει ομάδες για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Ο Musk προσπάθησε να εξηγήσει τη λογική των κρυπτονομισμάτων. Αφού ρωτήθηκε επανειλημμένα για το τι είναι το Dogecoin συμφώνησε με έναν από τους συμμετέχοντες ότι είναι «είναι μια φασαρία» (hustle).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v