Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάτω από τις $35.000 πέρασε το Bitcoin

Ο διευθύνων σύμβουλος του Kraken, του κορυφαίου ανταλλακτηρίου ψηφιακών νομισμάτων, Jesse Powell, αποκάλυψε ότι επανεξετάζει το σχέδιο για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Κάτω από τις $35.000 πέρασε το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κάτω από τις 35.000 δολάρια υποχώρησε το Bitcoin το Σάββατο, καθώς η συνεχιζόμενη πίεση από τις κινεζικές αρχές στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων φαίνεται να επηρεάζει το επενδυτικό κλίμα.

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος του Kraken, του κορυφαίου ανταλλακτηρίου ψηφιακών νομισμάτων, Jesse Powell, αποκάλυψε ότι επανεξετάζει το σχέδιο για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο. Ο Powell είπε στο περιοδικό Fortune ότι η αρχική δημόσια προσφορά δείχνει «λιγότερο ελκυστική πλέον».

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου έφτασε να χάνει 6,4%, στις $34.943, ενώ αυτή την ώρα με πτώση 3,8% βρίσκεται στις 35.962 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v