Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον δρόμο για το Τέξας παίρνουν οι miners των crypto

Τον Μάιο, το Πεκίνο αποφάσισε να καταστείλει την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στη χώρα, ξεκινώντας αυτό που οι κύκλοι των ψηφιακών νομισμάτων ονομάζουν ως «τη μεγάλη μετανάστευση των miners». Αυτή η έξοδος είναι σε εξέλιξη και θα μπορούσε να είναι game changer για το Τέξας.

Τον δρόμο για το Τέξας παίρνουν οι miners των crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Περισσότερους από τους μισούς miners του κόσμου φιλοξενεί η Κίνα εδώ και πολύ καιρό, αλλά πλέον το Πεκίνο θέλει να τους διώξει και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα κατευθυνθούν προς το Τέξας.

Οπως μεταδίδει το CNBC, τον Μάιο, η κυβέρνηση αποφάσισε να καταστείλει την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στη χώρα, ξεκινώντας αυτό που οι κύκλοι των ψηφιακών νομισμάτων ονομάζουν ως «τη μεγάλη μετανάστευση των miners». Αυτή η έξοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και θα μπορούσε να είναι game changer για το Τέξας.

Η εξόρυξη είναι ενεργειακά εντατική διαδικασία και παρά την έλλειψη αποθεμάτων λόγω των παρατεταμένων διακοπών ρεύματος τον χειμώνα, λόγω κακοκαιρίας, το Τέξας έχει από τις πιο χαμηλές τιμές ενέργειας στον κόσμο, ενώ αυξάνεται το μερίδιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με την πάροδο του χρόνου -το 20% της ηλεκτρικής ενέργειας προήλθε από αιολική το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v