Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin: Στήριξη στις $30.000 βλέπουν οι επενδυτές

Τι δείχνουν οι συναλλαγές option και οι πρόσφατες κινήσεις trading στο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Η βουτιά από τα υψηλά προ τριμήνου και το σήμα στην αγορά. Πώς αξιοποιούν τη μεταβλητότητα οι επενδυτές.

Bitcoin: Στήριξη στις $30.000 βλέπουν οι επενδυτές

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Λίγο πάνω από τις 30.000 δολάρια τελεί υπό διαπραγμάτευση το Βitcoin, οδηγώντας τους insiders των κρυπτονομισμάτων να επισημάνουν το νούμερο ως πιθανό κατώτατο όριο για το ψηφιακό νόμισμα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η πρόγνωση των crypto είναι γεμάτη ρίσκα, κυρίως επειδή η τιμή του Βitcoin έχει μειωθεί κατά το ήμισυ περίπου από το ρεκόρ που είχε χτυπήσει πριν από 3 μήνες.

Παρ' όλα αυτά, ορισμένοι θεωρούν το σημείο των $30.000 ως σημείο στήριξης, επικαλούμενοι τα στοιχεία από τις option και τις πρόσφατες συνήθειες trading.

Στις option, οι $30.000 είναι η χαμηλότερη τιμή άσκησης με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σηματοδοτώντας την εμπιστοσύνη των traders ότι αυτό το επίπεδο θα διατηρηθεί, σύμφωνα με την Delta Exchange. «Λογικά παρέχει ισχυρή στήριξη στην αγορά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Pankaj Balani.

Οι traders προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη μεταβλητότητα στην αγορά, αγοράζοντας στις 30.000-32.000 δολάρια και πουλώντας στη ζώνη 34.000-36.000 δολαρίων, αναφέρει ο Todd Morakis, συνιδρυτής της JST Capital, προσθέτοντας ότι «στην παρούσα φάση οι αγορές δείχνουν να προσέχουν περισσότερο τις κακές ειδήσεις παρά τις καλές». 

Σήμερα το Βitcoin διαπραγματεύεται περί τις 31.600 δολάρια, καταγράφοντας πτώση 6% μέχρι στιγμής στην εβδομάδα. Ωστόσο, σημειώνει άνοδο άνω του 200% το τελευταίο 12μηνο

Ο Konstantin Richter, διευθύνων σύμβουλος της Blockdaemon, ποντάρει στη ζήτηση των θεσμικών επενδυτών, τονίζοντας ότι το Βitcoin θα πρέπει να υποχωρήσει κάτω από τις 20.000 δολάρια, προτού οι θεσμικοί αρχίσουν να αμφισβητούν τις τοποθετήσεις τους. «Εάν μπορεί να υποχωρήσει τάχιστα, μπορεί να καταγράψει άνοδο με την ίδια ταχύτητα. Αυτή είναι η αγορά crypto», τονίζει.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v