Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις 39.000 δολάρια το Bitcoin

Ολόκληρη η αγορά crypto είδε την αξία της να αυξάνεται κατά περισσότερα από 114 δισ. δολάρια μέσα σε 24 ώρες. Ανοδικές κινήσεις μετά το πρόσφατο ξεπούλημα, στη σκιά διαρροών ότι η Amazon θα αποδέχεται κρυπτονομίσματα από τα τέλη του έτους.

Πάνω από τις 39.000 δολάρια το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Νέο ράλι σημειώνει το Bitcoin, που χθες το βράδυ ξεπέρασε και τις 39.000 δολάρια για πρώτη φορά από τα μέσα Ιουνίου, καθώς επανέρχεται το bullish κλίμα μετά το πρόσφατο «ξεπούλημα».

Το κρυπτονόμισμα διαμορφωνόταν πριν από λίγη ώρα στις 38.449 δολάρια, καταγράφοντας κέρδη 11,6%, ενώ νωρίτερα είχε αγγίξει υψηλό 24 ωρών στις 39.544,29 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο από τις 16 Ιουνίου.

Το ράλι του Bitcoin έστειλε υψηλότερα και τα άλλα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να καταγράφει κέρδη 8,45% στις 2.337 δολάρια, το XRP να ενισχύεται κατά 11% περίπου στο 0,67 δολάρια και το Litecoin κατά 10,18% στα 137,78 δολάρια.

Όπως επισημαίνει το CNBC, ολόκληρη η αγορά κρυπτονομισμάτων είδε την αξία της να αυξάνεται κατά περισσότερα από 114 δισ. δολάρια μέσα σε 24 ώρες.

Συνεχίζονται οι ανοδικές κινήσεις, στη σκιά διαρροών ότι η Amazon θα αποδέχεται κρυπτονομίσματα από τα τέλη του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v