Πάνω από τις $50.000 επέστρεψε το Bitcoin

Η πορεία του Bitcoin συνδέεται και με το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί αρχίζουν να το αποδέχονται ως μέσο πληρωμής. H συνολική κεφαλαιοποίηση των crypto έκανε άλμα 5%, στα 2,3 τρισ. δολάρια.

Πάνω από τις $50.000 επέστρεψε το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από τις 50.000 δολάρια πέρασε το Bitcoin την Πέμπτη, επιστρέφοντας στο σημείο που είχε φτάσει στις 23 Αυγούστου

Σύμφωνα με αναλυτές, η πορεία του Bitcoin συνδέεται και με το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί αρχίζουν να το αποδέχονται ως μέσο πληρωμής, παρά τις αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με τους εξαγγελθέντες αυστηρότερους κανονισμούς της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Aυτή την ώρα, με άνοδο κατά 3,8% βρίσκεται στις 50.113 δολάρια. Το Ethereum, μετά τη χθεσινή άνοδό του πάνω από τις 3.500 δολάρια για πρώτη φορά από τον Μάιο, ενισχύεται 2,1%, στις $3.782. Ανοδος 6,7% για το XRP, στο $1,29, ενώ κατά 3,3% ενισχύεται το Litecoin, στα $185.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η συνολική κεφαλαιοποίηση των crypto έκανε άλμα 5%, στα 2,3 τρισ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v