Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτοξεύτηκε στα 2,36 τρισ. δολάρια η αγορά των Crypto

Κέρδη $1,12 τρισεκατομμυρίων σε επίπεδο κεφαλαιοποίησης από τις 20 Ιουλίου. Εσπασε προς στιγμή το φράγμα των 4.000 δολαρίων το Ether, ράλι 68% για μια εβδομάδα το Solana, 27% για το Polkadot. Σταθερά πάνω από τις 50.000 το Bitcoin.

Εκτοξεύτηκε στα 2,36 τρισ. δολάρια η αγορά των Crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To Ether ξεπέρασε για λίγο το όριο των 4.000 δολαρίων την Παρασκευή μετά από ένα μηνιαίο ράλι που σχετίζεται με μια μεγάλη αναβάθμιση καθώς η ζήτηση για μη εμπορεύσιμα tokens συνεχίζει να διευρύνεται.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση έφτασε έως τις 4.027 δολάρια, πριν διορθώσει στις 3.914 το πρωί του Σαββάτου, επίπεδα που είχε να δει από το Μάιο, σημειώνει το Bloomberg.

Εχει κερδίσει πάνω από 50% από τα τέλη Ιουλίου, με το upgrade στο δίκτυο του Ethereum στο Λονδίνο στις αρχές του περασμένου μήνα να μειώνει τις αυξήσεις στην προσφορά.

«Μετά την αναβάθμιση EIP-1559 πριν από ένα μήνα πάνω από 180.000 $ETH (αντιστοιχούν σε 700 εκατ. δολάρια στη σημερινή τιμή) «κάηκαν», οδηγώντας σε συνεχιζόμενη αποπληθωριστική πίεση στην προσφορά Ethereum», έγραψε η ομάδα κρυπτονομισμάτων Fundstrat.

Το Ether τα έχει πάει καλά στο να συγκεντρώσει ενδιαφέρον από το χώρο της αποκεντρωμένης οικονομίας ή DeFi και NFT, πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το δίκτυό του Ethereum. Για παράδειγμα τα NFT έχουν ανέβει πολύ, με τις πωλήσεις στη μεγάλη αγορά OpenSea να πολλαπλασιάζονται 10 φορές τον Αύγουστο έναντι του Ιουλίου.

Αρκετά κρυπτονομίσματα έχουν ανέβει. Το Solana, τώρα έβδομο σε κεφαλαιοποίηση, κερδίζει 68% την τελευταία εβδομάδα και το Polkadot 27%.

Η συνολική αγορά των κρύπτο έφτασε τα 2,36 τρισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση έχοντας προηγουμένως κάνει χαμηλό στο 1,24 τρισ. στις 20 Ιουλίου, σύμφωνα με την CoinGecko.

To Bitcoin δεν βλέπει τα κέρδη μικρότερων ανταγωνιστών του αν και κατάφερε να ανακάμψει πάνω από τις 50.000 δολάρια την Τετάρτη. Κινείται σε αυτά τα επίπεδα έκτοτε. Υπενθυμίζεται ότι είχε διορθώσει έως τις 30.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v