Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατρακύλα πάνω από 8% για Bitcoin και Ethereum

Μερική ή πλήρη διακοπή συναλλαγών για σχεδόν τα δύο-τρίτα των ανταλλακτηρίων που λειτουργούν στη Νότια Κορέα. Νέοι κανονισμοί θα ισχύουν στη χώρα μετά τις 24 Σεπτεμβρίου. Βουτιά 8,1% για το Bitcoin και 9,2% για το Ethereum.

Κατρακύλα πάνω από 8% για Bitcoin και Ethereum

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από 60 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα ενημέρωσαν τους πελάτες τους για μερική ή πλήρη διακοπή συναλλαγών, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη ισχύος νέων κανονισμών.

Οπως μετέδωσε το Reuters, για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, τα ανταλλακτήρια πρέπει να εγγραφούν στην αρμόδια μονάδα χρηματοοικονομικών πληροφοριών (Financial Intelligence Unit) έως τις 24 Σεπτεμβρίου, παρέχοντας πιστοποιητικό ασφαλείας από την υπηρεσία ασφάλειας διαδικτύου. Πρέπει επίσης να συνεργαστούν με τις τράπεζες, για να διασφαλίσουν ότι οι λογαριασμοί ανήκουν σε πραγματικά ονόματα.

Τα ανταλλακτήρια που δεν έχουν εγγραφεί, πρέπει να τερματίσουν τις υπηρεσίες τους μετά τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ σε εκείνα που έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει συνεργασίες με τράπεζες, θα απαγορεύεται η διαπραγμάτευση σε γουόν.

Από όλα τα ανταλλακτήρια, σχεδόν 40, πρόκειται να αναστείλουν όλες τις υπηρεσίες τους. Την ίδια ώρα, 28 έχουν πιστοποιητικά ασφαλείας αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει συνεργασίες με τράπεζες.

Στις συναλλαγές της Δευτέρας, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου χάνει 8,1% και προσγειώνεται στις 43.528 δολάρια, σύμφωνα με το coindesk, ενώ το Ethereum με βουτιά 9,2% φτάνει στις $3.028.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v