Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin απέκτησε η εταιρεία του George Soros

Η εταιρεία «έχει μερικά νομίσματα... αλλά όχι πολλά», είπε η Dawn Fizpatrick, CEO και chief investment officer του Soros Fund Management. Αλμα 5% για το κρυπτονόμισμα, που φτάνει στις $54.000.

Bitcoin απέκτησε η εταιρεία του George Soros

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Bitcoin αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του το Soros Fund Management, η εταιρεία διαχείρισης asset που ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή George Soros.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία «έχει μερικά νομίσματα... αλλά όχι πολλά», είπε η Dawn Fizpatrick, CEO και chief investment officer του Soros Fund Management, σε εκδήλωση του Bloomberg αυτή την εβδομάδα.

«Δεν είμαι σίγουρη ότι το Bitcoin αντιμετωπίζεται ως αντιστάθμιση πληθωρισμού», είπε η Fizpatrick. Πρόσθεσε ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν πλέον κεφαλαιοποίηση πάνω από 2 τρισ. δολάρια, με πάνω από 200 εκατ. χρήστες.

Η τιμή του Bitcoin έχει κάνει άλμα 10% από περίπου 50.000 δολάρια την Τρίτη, στις $55.000 την Τετάρτη. Σήμερα Πέμπτη, βρίσκεται στις $54.001,50, καταγράφοντας άνοδο 5%, σύμφωνα με το CoinDesk.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v