Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά από τον Μάιο πάνω από $57.000 το Bitcoin

Mε άνοδο 2,7% το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου φτάνει στις 57.391 δολάρια. Στο επίκεντρο οι επενδύσεις του Ελ Σαλβαδόρ, με τα κέρδη που αποκόμισε από το Bitcoin.

Πρώτη φορά από τον Μάιο πάνω από $57.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Επεκτείνουν τα κέρδη τους τα κρυπτονομίσματα τη Δευτέρα, με το Bitcoin να σπάει το όριο των 56.000 δολαρίων για πρώτη φορά από τα τέλη Μαϊου -με άνοδο 3,5% το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου φτάνει στις 57.391 δολάρια. Κατά 0,2% ενισχύεται το Ethereum που βρίσκεται στα 3.577 δολάρια, κέρδη 2,4% για το Litecoin στα $183 ενώ το XRP υποχωρεί 1%, στο $1,16.

Στην  ειδησεογραφία τα νέα από το Eλ Σαλβαδόρ. Η χώρα θα επενδύσει μέρος από τα κέρδη 4 εκατ. δολαρίων που αποκόμισε από το Βitcoin για να κατασκευάσει κτηνιατρική κλινική, δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της χώρας Ναγίμπ Μπουκέλε.

Το Bitcoin Trust, το οποίο ενέκρινε το Κογκρέσο της χώρας τον Αύγουστο με ενεργητικό 150 εκατ. δολαρίων, έχει πλέον «πλεόνασμα» 4 εκατ. δολαρίων, σημείωσε ο κ. Μπουκέλε. «Οπότε αποφασίσαμε να επενδύσουμε ένα μέρος από τα χρήματα σε κτηνιατρική κλινική για τους τριχωτούς φίλους μας», έγραψε σύμφωνα με το Retuers ο κ. Μπουκέλε στο Twitter.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v