Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρωτιά των ΗΠΑ στην εξόρυξη crypto, στο 0% η Κίνα μετά την καταστολή

Η καταστολή των ψηφιακών νομισμάτων από τις κινεζικές αρχές μηδενίζει το μερίδιό της στην παραγωγή crypto. To Bitcoin υποχωρεί 1,2% στις 54.939 δολάρια, ενώ το Ethereum με πτώση 0,7% βρίσκεται στις $3.460,98.

Πρωτιά των ΗΠΑ στην εξόρυξη crypto, στο 0% η Κίνα μετά την καταστολή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεπέρασαν οι Ηνωμένες Πολιτείες την Κίνα και έγιναν ο μεγαλύτερος κόμβος εξόρυξης Bitcoin στον κόσμο, όπως ανέφεραν οι Financial Times την Τετάρτη, επικαλούμενοι στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF).

Σύμφωνα με το CCAF, το μερίδιο των ΗΠΑ στο παγκόσμιο hashrate, την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για την εξόρυξη Bitcoin, αυξήθηκε από 17% που καταγράφηκε τον Απρίλιο σε 35% τον Αύγουστο.

Την ίδια περίοδο, το μερίδιο της Κίνας μειώθηκε από 44% σε 0%, αφότου οι κινεζικές αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις δραστηριότητες crypto.

To Bitcoin υποχωρεί 1,2% στις 54.939 δολάρια, ενώ το Ethereum με πτώση 0,7% βρίσκεται στις $3.460,98.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v