Bug σε αλγόριθμο «έριξε» το Bitcoin στις $8.200 στο Binance

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου εμφανίστηκε να κατρακυλά κατά... 87%. Μόνο στο συγκεκριμένο ανταλλακτήριο παρουσιάστηκε το ζήτημα.

Bug σε αλγόριθμο «έριξε» το Bitcoin στις $8.200 στο Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Απότομη πτώση στις 8.200 δολάρια σημείωσε το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου την Πέμπτη στο ανταλλακτήριο Binance, καταγράφοντας βουτιά 87%.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η τιμή δεν ήταν παρόμοια σε άλλα ανταλλακτήρια, ενώ και στο Binance επέστρεψε σχεδόν αμέσως στο σημείο που ήταν πριν.

«Ενας από τους θεσμικούς μας traders μας είπε ότι είχαν ένα σφάλμα στον αλγόριθμο συναλλαγών τους, το οποίο φαίνεται να προκάλεσε το sell off», δήλωσε το Binance.

«Συνεχίζουμε να εξετάζουμε το συμβάν, αλλά από ό,τι καταλαβαίνουμε, έχουν πλέον διορθώσει το σφάλμα τους και το ζήτημα φαίνεται να έχει επιλυθεί».

Λάθη σαν αυτό συμβαίνουν όταν για παράδειγμα οι traders μπερδεύουν τις λεπτομέρειες των συναλλαγών, εισάγοντας λανθασμένη τιμή ή μέγεθος παραγγελίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v