Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συνδρομητική υπηρεσία δοκιμάζει το Coinbase

Η τιμή της υπηρεσίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Οι χρήστες δεν θα χρεώνονται τέλη στις συναλλαγές. Τι θα περιλαμβάνει.

Νέα συνδρομητική υπηρεσία δοκιμάζει το Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Coinbase Global Inc. δοκιμάζει επί του παρόντος μια συνδρομητική υπηρεσία με την ονομασία Coinbase One, οι χρήστες της οποίας δεν θα χρεώνονται τέλη στις συναλλαγές, ανέφερε το The Block την Τετάρτη, επικαλούμενο υλικό που εξέτασε.

Η τιμή της υπηρεσίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, όπως σημειώνει, προσθέτοντας ότι το Coinbase One θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Εκτός από τη δυνατότητα μηδενικής χρέωσης, το ανταλλακτήριο σχεδιάζει επίσης να συμπεριλάβει βελτιωμένη προστασία λογαριασμού στο πακέτο, καθώς και «τηλεφωνική υποστήριξη με προτεραιότητα», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v