Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει το σούπερ μάρκετ Kroger ότι θα δέχεται Bitcoin Cash

Εκπρόσωπος της αμερικανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσε στο Bloomberg News πως η εταιρεία δεν είχε εκδώσει ανακοίνωση ότι οι πελάτες θα πληρώνουν με το crypto από τον επόμενο μήνα.

Διαψεύδει το σούπερ μάρκετ Kroger ότι θα δέχεται Bitcoin Cash

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To Δετίο Τύπου που κυκλοφόρησε και ανέφερε ότι η αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Kroger θα δέχεται πληρωμές με Bitcoin Cash ήταν απάτη, όπως ενημέρωσε η Kroger.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πρόκειται για την πιο πρόσφατη απάτη που συνδέει μία μεγάλη λιανική εταιρεία με κρυπτονομίσματα.

Εκπρόσωπος της Kroger επιβεβαίωσε στο Bloomberg News ότι η εταιρεία δεν είχε εκδώσει ανακοίνωση, ενώ το έγγραφο έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα της.

Η ανακοίνωση, η οποία ανέφερε ότι όλα τα καταστήματα της Kroger θα αρχίσουν να δέχονται Bitcoin Cash από την 1η Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε την Παρασκευή στο PRNewwire, μία υπηρεσία που χρησιμοποιείται από πολλές μεγάλες εταιρείες για να κάνουν επίσημες ανακοινώσεις. Η ιστοσελίδα επενδυτικών σχέσεων της Kroger πήρε αυτόματα την ανακοίνωση, όπως είπε η εταιρεία.

Η δήλωση στη συνέχεια ελήφθη από πολλούς σημαντικούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Πριν από δύο μήνες, μία άλλη ψευδής είδηση είχε κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την οποία το σούπερ μάρκετ Walmart είχε συνεργαστεί με το Litecoin. Το Walmart στη συνέχεια είπε ότι δεν ήταν αλήθεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v