Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Binance σταματά προσωρινά τις αναλήψεις από το δίκτυο Doge

«Λάβετε υπόψη ότι οι αναλήψεις από το δίκτυο DOGE δεν θα είναι διαθέσιμες μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν ανάληψη του DOGE από άλλα δίκτυα», δήλωσε το ανταλλακτήριο.

To Binance σταματά προσωρινά τις αναλήψεις από το δίκτυο Doge

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ανέστειλε προσωρινά τις αναλήψεις Dogecoin από το δίκτυο DOGE, αφότου ανακάλυψε ένα «μικρό ζήτημα» που προέκυψε από update που έγινε στις 10 Νοεμβρίου.

«Λάβετε υπόψη ότι οι αναλήψεις από το δίκτυο DOGE δεν θα είναι διαθέσιμες μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν ανάληψη του DOGE από άλλα δίκτυα», δήλωσε το Binance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v