Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάνει 20% από το ρεκόρ του το Bitcoin

H πτώση, μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, είναι σε μεγάλο βαθμό business as usual στον κόσμο του Bitcoin, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αγορές, όπου κινήσεις σε αυτή την κλίμακα προκαλούν φόβους και ανησυχίες.

Χάνει 20% από το ρεκόρ του το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κατά 20% έχει υποχωρήσει το Bitcoin σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η ακραία μεταβλητότητα παραμένει χαρακτηριστικό των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα.

Οπως σχολιάζει το Bloomberg, στον κόσμο του Bitcoin, η πτώση είναι σε μεγάλο βαθμό business as usual, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αγορές, όπου κινήσεις σε αυτή την κλίμακα προκαλούν φόβους και ανησυχίες.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως ξεκίνησε την Παρασκευή με πτώση 0,5%, την οποία ωστόσο επέκτεινε σε πάνω από 4% -τελεί υπό διαπραγμάτευση οριακά χαμηλότερα από τις $57.000, σύμφωνα με το CoinDesk.

«Η διόρθωση του Bitcoin δεν είναι μεγάλη υπόθεση», έγραψε ο Craig Erlam, ανώτερος αναλυτής της Oanda. Αν και μία πτώση στις 50.000 δολάρια «θα αντιπροσώπευε μία μεγάλη διόρθωση από τα υψηλά, θα ήταν σχετικά μικρή, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά έχει φτάσει τους τελευταίους μήνες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v