Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο τοπ 10 των crypto μπήκε το ΑVAX μετά το ντιλ με την Deloitte

Το ψηφιακό νόμισμα έφτασε στο ρεκόρ των $144,96 την Κυριακή, ενώ τώρα βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη, με την κεφαλαιοποίησή του στα περίπου 29 δισ. δολάρια -ανάμεσα σε Dogecoin και Shiba Inu.

Στο τοπ 10 των crypto μπήκε το ΑVAX μετά το ντιλ με την Deloitte

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εκτινάχθηκε τις τελευταίες ημέρες το κρυπτονόμισμα AVAX, του δικτύου Avalanche, οδηγώντας το για λίγο στο τοπ 10 των crypto όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση, ξεπερνώντας το Dogecoin και το Shiba Inu, μετά από μία συμφωνία που σχετίζεται με τη βελτίωση της χρηματοδότησης των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το ψηφιακό νόμισμα έφτασε στο ρεκόρ των 144,96 δολαρίων την Κυριακή, σύμφωνα με το GoinGecko, ενώ τώρα βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη, με την κεφαλαιοποίησή του στα περίπου 29 δισ. δολάρια -ανάμεσα σε Dogecoin και Shiba Inu.

Κινήθηκε ανοδικά, καθώς η δημιουργός του, η εταιρεία Ava Labs, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε συνεργασία με την Deloitte για να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες παροχής βοήθειας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Το κρυπτονόμισμα έχει διπλασιαστεί τις τελευταίες 30 μέρες και έχει αυξηθεί κατά 3.000% σε έναν χρόνο. Την ίδια ώρα, το ADA του Cardano έχει καταγράψει πτώση πάνω από 40% από το ρεκόρ του Σεπτεμβρίου και το DOT του Polkadot έχει χάσει 25% από το υψηλό που είχε φτάσει πριν από μερικές εβδομάδες.

«Eίναι ακόμη ένα παράδειγμα ταχύτερων, φθηνότερων ανταγωνιστών του Εthereum, που τα πάνε καλά», δήλωσε ο Jonathan Cheesman, επικεφαλής εξωχρηματιστηριακών και θεσμικών πωλήσεων στο ανταλλακτήριο κρυπτοπαραγώγων FTX, επικαλούμενος το ντιλ με την Deloitte.

Το AVAX το πρωί της Δευτέρας, με πτώση 1,7%, βρίσκεται στα 133,66 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v