Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρυπτοτουρισμό ετοιμάζει η Ταϊλάνδη για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

H Αρχή Τουρισμού συνεργάζεται με τις ρυθμιστικές αρχές της χώρας και ένα τοπικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για να ανοίξει τον δρόμο για αποδοχή ψηφιακών νομισμάτων για ταξίδια.

Κρυπτοτουρισμό ετοιμάζει η Ταϊλάνδη για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στόχο τους εκατομμυριούχους των κρυπτονομισμάτων βάζει η Ταϊλάνδη για να δώσει πνοή στην τουριστική βιομηχανία της που έχει δεχθεί χτύπημα από την πανδημία κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης συνεργάζεται με τις ρυθμιστικές αρχές της χώρας και ένα τοπικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για να ανοίξει τον δρόμο για αποδοχή ψηφιακών νομισμάτων για ταξίδια.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει τη χώρα που εξαρτάται από τον τουρισμό να ανακτήσει κάποια από τα 80 δισ. δολάρια έσοδα που έχασε λόγω της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v