Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτόξευση 20% για το Dogecoin μετά το tweet του Ελον Μασκ

Ορισμένα προϊόντα της Tesla θα διατίθενται για αγορά μέσω του συγκεκριμένου ψηφιακού νομίσματος, όπως ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος.

Εκτόξευση 20% για το Dogecoin μετά το tweet του Ελον Μασκ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αλμα 20% για το Dogecoin την Τρίτη, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ ανήρτησε στο Twitter ότι η εταιρεία θα διαθέτει ορισμένα προϊόντα για αγορά μέσω Dogecoin. Το ψηφιακό νόμισμα κερδίζει 20% και βρίσκεται στο $0,1951. Ο Μασκ δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα προχωρήσει και θα «δει πώς θα πάει». 

Ο Μασκ έχει ιστορικό υποστήριξης του Dogecoin -είχε δηλώσει ότι είναι πιο λογικό για τον κόσμο να αγοράζει πράγματα στο διαδίκτυο μέσω του Doge παρά με ορισμένα άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v