Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Στις $75.000 μπορεί να φτάσει φέτος το Bitcoin»

Η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος στον κόσμο θα μπορούσε σχεδόν να διπλασιαστεί, όπως προβλέπει ο διευθύνων σύμβουλος ελβετικής τράπεζας. Κέρδη 1,25% σήμερα, πάνω από τις $43.000.

«Στις $75.000 μπορεί να φτάσει φέτος το Bitcoin»

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε σχεδόν να διπλασιαστεί στις 75.000 δολάρια φέτος, καθώς περισσότεροι θεσμικοί επενδυτές αρχίζουν να αγκαλιάζουν το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ελβετικής τράπεζας Seba.

«Πιστεύουμε ότι η τιμή ανεβαίνει», είπε ο Guido Buehler στον Arjun Kharpal του CNBC στο συνέδριο Crypto Finance, στο St. Moritz της Ελβετίας, την Τετάρτη.

«Τα μοντέλα αποτίμησης δείχνουν μια τιμή αυτή τη στιγμή μεταξύ 50.000 και 75.000 δολαρίων», πρόσθεσε.

Η τιμή του σήμερα ενισχύεται 1,25% και φτάνει στις 43.159 δολάρια. Ανοδος και για το Ethereum κατά 1,36%, στις $3.274,60.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v