JPMorgan: Στις $38.000 η εύλογη αξία του Bitcoin

Σε ποιο σενάριο το fair value αυξάνεται στις 50.000 δολάρια. Πτώση 3% σήμερα για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, που τελεί υπό διαπραγμάτευση στις $43.738.

JPMorgan: Στις $38.000 η εύλογη αξία του Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η «εύλογη αξία» (fair value) του Bitcoin είναι περίπου 12% κάτω από την τρέχουσα τιμή, με βάση τη μεταβλητότητά του σε σύγκριση με τον χρυσό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους στρατηγικής της JPMorgan Chase & Co. με επικεφαλής τον Νικόλαο Πανηγυρτζόγλου.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, υπολόγισαν το επίπεδο της εύλογης αξίας σε περίπου 38.000 δολάρια, με βάση το γεγονός ότι το Bitcoin είναι περίπου τέσσερις φορές πιο ευμετάβλητο από τον χρυσό. Σε ένα σενάριο όπου η διαφορά μεταβλητότητας μειώνεται σε τρεις φορές, η εύλογη αξία αυξάνεται στις 50.000 δολάρια, όπως υπολόγισαν. Το Bitcoin αυτή την ώρα τελεί υπό διαπραγμάτευση στις 43.738 δολάρια, καταγράφοντας πτώση 3%.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για το Bitcoin στο μέλλον είναι η αστάθειά του και οι κύκλοι έκρηξης και ύφεσης που εμποδίζουν την περαιτέρω θεσμική υιοθέτηση», έγραψαν οι αναλυτές στρατηγικής. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v