Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταρρέουν οι τιμές σε Bitcoin και Ether

Κατρακύλα 14% για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, προσγειώνεται κάτω από τις $27.000. Βυθίζεται 22% το Ether, φτάνοντας στα 1.840 δολάρια. Υπό πίεση η αγορά εδώ και αρκετό καιρό, τι προκαλεί φόβο.

Καταρρέουν οι τιμές σε Bitcoin και Ether

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κάτω από το επίπεδο των 27.000 δολαρίων έπεσε το Bitcoin, καθώς συνεχίζεται το πρόσφατο sell-off στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Η τιμή του Βitcoin κατρακυλά 14% και προσγειώνεται στις 26.830 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk. Το Ether χάνει πάνω από 22%, στα 1.840 δολάρια.

Τα κρυπτονομίσματα χάνουν έδαφος, αφότου δημοσιεύθηκε ότι οι τιμές καταναλωτή στις ΗΠΑ για τον Απρίλιο εκτινάχθηκαν κατά 8,3%, αποτέλεσμα που ήταν ελαφρώς υψηλότερο από ό,τι ανέμεναν οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones.

Αυτό τρόμαξε τους επενδυτές, οδηγώντας τους στην έξοδο από περιουσιακά στοιχεία με ρίσκο, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων. Τα ψηφιακά νομίσματα παραμένουν σε υψηλή συσχέτιση με τον S&P 500 και, πιο πρόσφατα, τον Nasdaq.

«Η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται υπό πίεση εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Michael Rinko, συνεργάτης στο AscendEx. «Η Fed αυξάνει τα επιτόκια, οι μετοχές συνεχίζουν να πέφτουν και τα κρυπτονομίσματα υποχωρούν μαζί με αυτές. Γενικά αυτό δημιουργεί πολύ φόβο στην αγορά». 

Οπως σημειώνει το CNBC, οι επενδυτές αξιολογούν επίσης τα νέα από το δημοφιλές stablecoin TerraUSD, το οποίο κατέρρευσε σχεδόν 100% κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, σπάζοντας την προβλεπόμενη ισοτιμία του ενός δολαρίου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v