Πάνω από τις $22.000 το Bitcoin, υποχωρεί η απειλή των επιτοκίων στις ΗΠΑ

Εφτασε να κερδίζει έως και 6,8%, αγγίζοντας το υψηλό των 22.954,36 δολαρίων, σημείο που είναι το υψηλότερο από τις 14 Ιουνίου, την ημέρα που η Celsius Network διέκοψε τις αναλήψεις.

Πάνω από τις $22.000 το Bitcoin, υποχωρεί η απειλή των επιτοκίων στις ΗΠΑ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από τις 22.000 δολάρια βρίσκεται το Bitcoin την Τρίτη, καθώς οι προσδοκίες για επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ υποχώρησαν, δίνοντας ώθηση στο κλίμα στην εξαιρετικά ασταθή αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα έφτασε να κερδίζει έως και 6,8%, αγγίζοντας το υψηλό των 22.954,36 δολαρίων, σημείο που είναι το υψηλότερο από τις 14 Ιουνίου, την ημέρα που η Celsius Network διέκοψε τις αναλήψεις, εν μέσω βουτιάς στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ωστόσο, τα κέρδη μαζεύονται στο 1,7% και τις $22.073, σύμφωνα με το CoinDesk.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v