Εχει δει το χαμηλό του το Bitcoin;

Διακυμάνσεις στα crypto αναμένονται αυτή την εβδομάδα, ενόψει ακόμη μίας αύξησης επιτοκίων από τη Fed. Βασικό ερώτημα παραμένει αν το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως έχει φτάσει στο πιο χαμηλό σημείο. Τι λένε αναλυτές.

Εχει δει το χαμηλό του το Bitcoin;

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε εύρος συναλλαγών μεταξύ 19.000 και 22.000 δολαρίων βρίσκεται το Bitcoin, εν μέσω μιας ευρύτερης πώλησης κρυπτονομισμάτων -τη Δευτέρα υποχωρεί κατά 2,8%, στις $22.002. 

Οπως σημειώνει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα έφτασε να χάνει έως και 4,3% τη Δευτέρα, αλλάζοντας χέρια στις 21.820 δολάρια. Το Ether, δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα (-4%), στα $1.534 και τα μικρότερα ψηφιακά νομίσματα όπως το Avalanche και το Solana κατέγραψαν μεγαλύτερες μειώσεις.

Τα crypto βρίσκονται και πάλι σε έντονη μεταβλητότητα, ενόψει μιας αναμενόμενης αύξησης των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας την Τετάρτη και ενός πλαισίου κερδών από εταιρείες τεχνολογίας μεγάλης κεφαλαιοποίησης στις ΗΠΑ, εν μέσω επιβράδυνσης της οικονομίας.

Οι δύο τελευταίες αυξήσεις επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ κατέληξαν να επιβαρύνουν το κλίμα στην αγορά. Τα φτωχά κέρδη θα μπορούσαν επίσης να παρασύρουν τις μετοχές τεχνολογίας και το Bitcoin, δεδομένης της συσχέτισης μεταξύ των δύο.

Ορισμένοι πάντως συνεχίζουν να πιστεύουν ότι τα χειρότερα πέρασαν για το Bitcoin, μετά τη βουτιά 53% φέτος. 

«Αν οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων καταφέρουν να ξεπεράσουν την πιθανή αστάθεια αυτής της εβδομάδας που προκαλείται από τη Fed, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι η άνοδος της Τετάρτης πέραν των 24.000 δολαρίων δεν ήταν πυροτέχνημα», δήλωσε ο Antoni Trenchev, συνιδρυτής της Nexo.

Ο Trenchev της Nexo και ο Rick Bensignor της Bensignor Investment Strategies επισημαίνουν το επίπεδο των $30.000, υποδηλώνοντας ότι εκεί θα μπορούσε να κατευθυνθεί το Bitcoin, πριν συναντήσει κάποια τεχνική αντίσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v