Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα αίτηση προστασίας στα crypto, κατέρρευσε η Hodlnaut

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στοχεύει να αποφύγει μια αναγκαστική ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η οποία θα απαιτούσε την πώληση των κρυπτονομισμάτων των πελατών της σε χαμηλές τιμές.

Νέα αίτηση προστασίας στα crypto, κατέρρευσε η Hodlnaut

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων Hodlnaut, η οποία απαγόρευσε πρόσφατα τις αναλήψεις, υπέβαλε αίτηση στη Σιγκαπούρη για να τεθεί υπό μια μορφή προστασίας πιστωτών.

Η κίνηση επιτρέπει μια προσωρινή παύση στις νομικές αξιώσεις και τις διαδικασίες, ώστε η εταιρεία να μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα σχέδιο ανάκαμψης και αποκατάστασης, ανέφερε η Hodlnaut στην ιστοσελίδα της. Είπε ότι κατέθεσε την αίτηση για τη λεγόμενη «δικαστική διαχείριση» στο Ανώτατο Δικαστήριο της Σιγκαπούρης στις 13 Αυγούστου.

Η Hodlnaut είπε ότι συνεργάζεται στενά με δικηγόρους για να σταθεροποιήσει την οικονομική της κατάσταση, προσθέτοντας ότι «δεν έχουν εξαφανιστεί όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία», ενώ αναγνωρίζει μια «δύσκολη οικονομική κατάσταση».

Η εταιρεία είπε ότι στοχεύει να αποφύγει μια αναγκαστική ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η οποία θα απαιτούσε την πώληση των κρυπτονομισμάτων των πελατών της σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία επανεκκίνησης των αναλήψεων. .

Οπως σημειώνει το Bloomberg η Hodlnaut είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα εταιρείας που ταλαιπωρήθηκε από τη φετινή πτώση στις τιμές. Ξεκίνησε το 2019 και επέτρεψε στους επενδυτές να κερδίσουν τόκους δανείζοντας τα ctypto τους. Η εταιρεία δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι είχε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια πελατών μοιρασμένα σε περισσότερους από 1.000 χρήστες, από 1 εκατομμύριο δολάρια πέρυσι.

Ωστόσο, αυτό είναι σχετικά μικρό ποσό σε σύγκριση με κάποια άλλα: η Celsius που κατέρρευσε συγκέντρωσε περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v